Chantal Post - Crťations Florales
Chantal PostBloemsierkunstFlorale vormgevingMuur dťcoratieBedrijfspandenHuwelijkBlogContact
Laat u eindeloos inspireren door mijn creaties. Met respect voor mij, met respect voor uzelf! Met kopiŽren of imiteren doet u uw creatief vermogen immers geen eer aan.
FR NLDE

Chantal Post

Hallo, ik ben afkomstig uit Vielsalm, in de provincie Luxemburg, BelgiŽ. Vlakbij de grens met het Groothertogdom Luxemburg en Duitsland.

Na mijn klassieke opleiding in BelgiŽ wilde ik nieuwe ervaringen opdoen in Nederland en er mijn vak- en talenkennis verder ontwikkelen, zoals altijd gedreven door een prikkelende nieuwsgierigheid.
Ik heb daar van 1998 tot 2001 de meesteropleiding in de Bloemsierkunst, in Vught gevolgd. En was tevens in de bedrijfswereld actief.

Dankzij deze baan had ik het voorrecht te kunnen meewerken aan prestigieuze events in het buitenland en de inrichting ervan. De indeling van grote ruimtes, de creatie van diverse sferen, de realisatie van plantaardige constructies en bloemencomposities maakten deel uit van mijn dagelijkse taken.

Na mijn terugkeer in BelgiŽ heb ik besloten om mij in Vielsalm te vestigen. In deze prachtige natuurlijke en toeristische omgeving in de Ardennen vind ik namelijk mijn innerlijke rust en inspiratie. Eerst heb ik mij als zelfstandige bloemiste gevestigd en in oktober 2003 heb ik mijn bloemenwinkel geopend: een stimulerende ruimte voor creatieve ontmoetingen en uitwisselingen. Ik kan me hier ten volste ontplooien, door via mijn creaties de belangrijke momenten in het leven van mijn klanten met hen te delen. Dagelijks kom ik in contact met de Nederlandse, Duitse en Franse taal.

Mijn liefde voor het vak en mijn uitgelezen passie voor plantaardige sculpturen zetten mij aan het bijzondere karakter van mijn werk te tonen. Mijn artistieke creaties zijn een inspiratie en geven leven. Ik creŽer een unieke sfeer voor elke compositie. Bijzondere ontmoetingen worden mogelijk gemaakt door mijn streven om anderen van mijn dynamische, creatieve, verfijnde en subtiele wereld te laten proeven.